אבקת סוכר ידועה גם בשם אריתריטול או E965. זהו ממתיק טבעי, כלומר הוא מופק ממקורות צמחיים. בניגוד לסוכר, הוא אינו גורם לעששת, לחורים או תורם למחלות לב. זה גם נטול קלוריות ואין לו טעם לוואי לא נעים כמו לתחליפי סוכר.
בעוד שלאבקת סוכר יש את כל היתרונות של היותה טבעית ונטולת קלוריות יש לה חיסרון אחד מרכזי – היא יקרה לייצור בקנה מידה גדול מכיוון שהיא דורשת כמויות גבוהות של חום על מנת להתגבש כראוי במהלך תהליך הייצור.
אבקת סוכר היא מרכיב פופולרי במטבחים רבים. יש לו מגוון שימושים וניתן להוסיף לו כדי להפוך את המנות למתוקות וטעימות יותר.
קורט סוכר יעזור למנה לקבל טעם עשיר תוך הוספת מתיקות לאיזון תבלינים או טעמים אחרים. סוכר משמש לעתים קרובות גם בקוקטיילים, קינוחים, מאפים ואפילו כמה מנות מלוחות בגלל המתיקות שלו.
יש אנשים שמכינים אבקת סוכר על ידי הכנסת סוכר לבלנדר והנזלתו. אחרים לוקחים גבישים של סוכר חום ומכניסים אותם למעבד מזון עד שהם הופכים לאבקה.
המטרה היא לקחת את הסוכר הלבן ולהפוך אותו לחום. סוכרים חומים נוטים להיות בעלי טעם רב יותר מסוכרים לבנים, מה שהופך אותם לפופולריים לבישול ואפייה.
אבקת סוכר היא ממתיק שיש לו שימושים שונים בבישול ואפייה. זה יכול לשמש כתחליף ישיר לסוכר מגורען, סוכר חום או אבקת סוכר.
אבקת סוכר חולקת רבות מאותן תכונות כמו סוכר מגורען. יש לו מתיקות עזה ללא גרגירי או מרקם גרגירי, כך שהוא מושלם למתכונים שבהם המרקם חשוב.
אנשים רבים משתמשים באבקת סוכר מבלי לדעת אם היא בריאה יותר מסוכר רגיל. אז הנה כמה עובדות על שני סוגי הסוכר שיעזרו לכם להחליט באיזה מהם כדאי להשתמש.
1. סוכר רגיל עשוי מקנה קנה או מיץ סלק, בעוד שאבקת סוכר עשויה מכל הפרי, כך שיש לו פחות מרכיבים וחומרים משמרים
2. באבקת סוכר יש יותר סיבים מסוכר רגיל כי משתמשים בפרי השלם במקום רק במיץ
3. ניתן להשתמש באבקת סוכר במתכונים הדורשים מרכיבים נוזליים או רטובים אחרים, כמו מיצים או שייקים, בעוד שלא ניתן להחליף אבקת סוכר רגיל
4. אבקת סוכר היא דרך מצוינת להוסיף עוד סיבים ונוגדי חמצון לתזונה שלך
אבקת סוכר נמצאת בדברים רבים כגון דגני בוקר, יוגורט ומשקאות. הוא משמש גם כחומר משמר וניתן למצוא אותו במזונות כגון שימורים ומוצרי מאפה.
סוכר לבן הוא פריט ביתי נפוץ שניתן למצוא ברוב המטבחים ברחבי העולם. הוא משמש כממתיק בפריטי מזון רבים. ניתן להשתמש בו גם להמתקת משקאות כמו תה וקפה ולעתים מוסיפים אותו לדגנים ולקקאו חם.
תהליך זיקוק הסוכר כולל חימום קני סוכר או מיץ סלק כדי לאדות את המים ולהותיר מאחור מוצק גבישי לבן. לאחר מכן, הגבישים נמעכים, מסוננים, עוברים בצנטריפוגה ומבושלים בטמפרטורות גבוהות ליצירת סוכר מגורען. צבעו של סוכר לבן מגורען מגיע מהמולסה שהוסרה בתהליך הזיקוק.
בעוד שסוכר חום מיוצר בדרך כלל על ידי הוספת מולסה או סירופ מייפל בחזרה לגבישי סוכר לבן, אין הבדל בין סוכר חום לסוכר לבן מגורען רגיל, אבקת סוכר היא סוג של סוכר שניתן להמיס בקלות. הוא משמש במזונות ומשקאות כדי לשפר את הטעם. זה זמין כאבקה גרגירית לבנה שמתמוססת במהירות בנוזל.
אבקת סוכר היא ממתיק שיכול לשמש כתחליף לסוכר. הוא משמש לרוב באפייה, בישול וכמרכיב בקינוחים שונים.
בתהליך האפייה הוא מחליף את הסוכר על ידי ערבוב עם קמח או חומרים אחרים. בבישול, הוא בדרך כלל מחליף את הסוכר על ידי ערבוב עם מים חמים או נוזל אחר כדי להמיס אותו לחלוטין למרקם דמוי סירופ.
תופעות הלוואי של שימוש באבקת סוכר אינן ידועות עדיין מכיוון שהיא לא קיימת כבר הרבה זמן. עם זאת, חלקם שיערו כי תופעות הלוואי עשויות להיות דומות לאלו של צריכת סוכר רגילה כגון בעיות משקל או סוכרת.
לא ידוע אם יש יתרונות תזונתיים לשימוש במוצר זה על פני סוכר מגורען רגיל בגלל היעדר מחקר בנושא.
תערובת אבקת דקה של סוכר, אבקת אפייה וחומרי טעם וריח שמתבשלת על כיריים או בתנור כדי לייצר קרום סוכר דק ודקה על פני השטח של עוגות, טארטים, פשטידות פירות וכו'.
מקרה השימוש באבקת סוכר ישן למדי. זה מתוארך לתקופות ימי הביניים כאשר אנשים היו משתמשים בו כקישוט על גבי העוגות והפשטידות שלהם. זה הפך פופולרי במהלך התקופה הוויקטוריאנית שבה נשים היו מבלות את זמנן בבישול כל היום. הם השתמשו בו כדי לגרום לקינוחים שלהם להיראות יותר אטרקטיביים ומושכים את העיניים.
אבקת סוכר היא תערובת של סוכר מגורען ועמילן תירס.
הוא משמש במתכוני אפייה כדי להקל על הטיפול, המדידה והערבוב של הבצק. ניתן להשתמש באבקת סוכר גם בציפוי, תוספות ומתכוני קינוחים אחרים למתיקות. אבקת סוכר יכולה לשמש גם כציפוי לקפה או לתה.
אבקת סוכר היא תערובת של סוכר מגורען ועמילן תירס. הוא משמש במתכוני אפייה כדי להקל על הטיפול, המדידה והערבוב של הבצק. ניתן להשתמש באבקת סוכר גם בציפוי, תוספות ומתכוני קינוחים אחרים למתיקות. אבקת סוכר יכולה לשמש גם כציפוי לקפה או לתה.
אני אתחיל בהקדמה של אבקת סוכר. סוכרים הם משהו שאנו משתמשים בו כדי להמתיק מזון ומשקאות. יש סוכר שולחן, סוכר חום ואבקת סוכר. אבקת סוכר ידועה גם בתור קונדיטורים או אבקת סוכר או ציפוי סוכר. הוא עשוי מסוכר שולחן אשר נטחן לאבקה כך שהוא מתמוסס בקלות רבה יותר בנוזלים חמים כמו קפה ותה.
חלק זה יציג מהי אבקת סוכר וכיצד ניתן להשתמש בה כדי להפוך קינוחים כמו עוגות ועוגיות לטעימים יותר.